A nemzetközi mezőnyben is

2022.12.15. 10:00

Letette a névjegyét Varga Mira

A 2022 Zelos Games elnevezésű nemzetközi, főleg amerikai virtuális versenyen a 14–15 éves korosztályban a tiszaszigeti Varga Mira második lett.

Munkatársunktól

Szakításban új egyéni csúcsot döntött Varga Mira.

Fotó: JakabA-Challengephoto

A 2022 Zelos Games elnevezésű virtuális funkcionális fitneszversenyt azért hozták létre, hogy szórakozást, egyben sportolási lehetőséget biztosítsanak azoknak, akik kihívást keresnek, nem mellékesen a pénzdíjak is vonzók voltak.

Erre a négy állomásos sorozatra nevezett be a szegedi CrossGym Trac tiszaszigeti versenyzője, Varga Mira, aki a 14–15 évesek között startolt. A sportolóknak a megadott feladatokat egy meghatározott határidőn belül kellett teljesíteniük, és erről videót küldeni a szervezőknek.

Varga Mira az első (neve Snake Eyes), a második (Royal Flush) és a negyedik (Full House) feladatot a második, míg a harmadikat (Ace of Spades) a harmadik helyen zárta, így összesítésben a második helyet szerezte meg a korosztályában, ahol rajta kívül még hat amerikai lány indult. 

A tiszaszigeti fiatal arra különösen büszke lehet, hogy a harmadik feladatsorban a szakítás maxolása közben 60 kilogrammal új egyéni csúcsot ért el. A versenyben Vargát csak az idei Crossfit Games második helyezettje, az amerikai Beebe Rylee előzte meg, azaz kiváló szereplésen van túl a nemzetközi mezőnyben.

Varga Mirát Kovács László, Hévízi Tamás és Gajda Péter készítette fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában