Szombathelyen játszottak a női labdarúgó NB I.-ben

2023.04.21. 19:53

Kikapott a St. Mihály

A női labdarúgó Simple Liga NB I. 18. fordulójában a KÉSZ-St. Mihály-Szeged együttese Szombathelyen a Haladás vendégeként 3–0-ra kikapott.

M. J.

A szegedi Sajti Krisztina (balról) kemény védekezése sem tudta megállítani a szombathelyi csapatot. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Hamar hátrányba került a szegedi csapat, hiszen a vasiak már a 9. percben vezettek Kovács Virág révén. A 75. percben a volt szegedi légiós, Jelena Koprena növelte a hazai előnyt, majd a 86 percben Feketevízi Tímea állította be a 3–0-s végeredményt.

A Haladás kezdőjében szerepet kapott a szegedi származású Schildkraut Fruzsina és Szil Tünde, valamint a forráskúti Nagypál Fatima is.  

A Tisza-parti csapat legközelebb április 29-én a Szent Gellért Fórumban a Szekszárd együttesét fogadja.

Koncz Zsolt: – Sajnos nagyon rossz felfogásban léptünk pályára, hiszen rengeteg eladott labdánk volt a saját térfelünkön, és ezt a hazai csapat könyörtelenül kihasználta.

Haladás–KÉSZ-St. Mihály-Szeged 3–0 (1–0)
Labdarúgó Simple Liga női NB I., 18. forduló. Szombathely, 100 néző. Vezette: Holczbauer Flórián (Blum Dániel, Keszthelyi Krisztián).
Haladás: Schildkraut F. – Gődér, Horti, Szil T. (Feketevízi, 62.), Nagypál F., Urbán, Kovács V. (Sweatman, 54.), Pintér T., Vladulescu (Koprena, 72.), Németh A., Kis A.  Vezetőedző: Markó Edina.
KÉSZ-St. Mihály-Szeged: Krstovic – Koszo S., Marcea, Papp Sz., Nagy L. (Pallagi, 89.), Sajti (Farkas N., 90.), Juhász E. (Suták, 40.), Knezevics (Micic, 89.), Balázs B., Trbojevics, Németh Zs. Vezetőedző: Koncz Zsolt.
Gólszerzők: Kovács V. (9.), Koprena (75.), Feketevízi (86.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában