Labdarúgás

2023.05.04. 19:35

Az SZVSE lesz a bajnok vendége

Csongrád-Csanád futballjának slágermeccsét már pénteken 18 órától megrendezik. Az előző fordulóban bajnoki címét bebiztósító Szeged-Csanád GA II. vendége a második helyen álló Szegedi VSE lesz a Szent Gellért Fórum gyakorló pályáján.

Becsei Dávid

Az FK 1899 Szeged-SZEOL miután drámai hajrá után továbbjutott a kupában, bajnokin az UTC-t fogadja.

Fotó: Karnok Csaba

Lassan a hajrához érkezik a vármegyei futballélet. Az I. osztály rájátszásából már csak négy forduló van hátra, míg a II. osztályban még hat kör vár a csapatokra. Utóbbiban az aranyérem sorsa és a dobogósok sorrendje sem dőlt még el, így garantáltak az izgalmak. Akárcsak a megyeháromban, ahol hat együttes küzd az érmes helyekért. 

Program, Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály, felsőház, 7. forduló, péntek, 18 óra: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–SZVSE. Szombat, 17 óra: Kiskundorozsma–Mórahalom, Algyő–Tiszasziget. 

Alsóház, péntek, 18 óra: Hódmezővásárhelyi FC II.–Deszk. Szombat, 17 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–UTC. Vasárnap, 17.30: Szentesi Kinizsi–Balástya. 

Vármegyei II. osztály, 25. forduló, szombat, 17 óra: Apátfalva–Mártély, Székkutas–Szeged Pázsit SE, Sándorfalva–Üllés, Csongrád–Csengele. Vasárnap, 17 óra: Csanytelek–St. Mihály FC, Bordány–Mindszent, Ásotthalom–Tömörkény. 

Vármegyei III. osztály, 25. forduló, szombat, 15 óra: Sándorfalva II.–Algyő II. 17 óra: Baks–Zákányszék. Vasárnap, 17 óra: Ruzsa–Röszke, Forráskút–Öttömös, ContiTech-Csanádpalota–Zsombó, Szőreg-DSC–Makó FC-Duocor-Givaudan, Földeák–Bordány. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, 19. forduló, szombat, 13 óra: Tápé–Fülöp Sportegyesület. 17 óra: Gyálarét–Kiskundorozsma II. Vasárnap, 17 óra: Csengele II.–Dóc, Szatymaz–Balástya II. 

Tisza-Maros csoport, szombat, 17 óra: Tiszasziget II.–Ópusztaszer, Eperjes–FK 1899 Szeged II. Vasárnap, 17 óra: Szikáncs–MAS SE, Mindszent II.–Újszentiván-Pázsit SE II., Maroslele–Kübekháza. 

Megvannak a főtáblások 

Holnap 9 órakor tartják a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa sorsolását a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vármegyei igazgatóságán, miután kialakult a legjobb négy mezőnye. Az FK 1899 Szeged-SZEOL a 90. percben még 3–2-es hátrányban volt, de a 93. és 94. minutumban szerzett gólokkal fordított és nyert 4–3-ra Mindszenten. Az SZVSE 4–0-ra győzött Mórahalmon, míg az Algyő 2–2-es rendes játékidő után tizenegyesekkel 3–1-gyel jutott tovább. A negyedik találkozó elmaradt, a Csengele–Tiszasziget mérkőzésen a hazaiak nem álltak ki, így a vendégek lehetnek ott a MOL Magyar Kupa főtábláján. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában