delmagyar.hu podcast

2023.05.22. 16:40

Délmagyar Podcast – Sporthang: fokozódnak az izgalmak az OTP Bank-Pick Szegednél

delmagyar.hu

A Délmagyar Podcast legújabb adása a Sporthanggal folytatódik, amelyben Becsei Dávid, Mádi József és Vajgely Pál sportújságírók beszélgettek az elmúlt hétvége legfontosabb csongrád-csanádi sporteseményeiről. Egyre több sportágban befejeződnek a bajnoki küzdelmek, így beszéltünk a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapatának negyedik helyéről, arról, hogy a vármegyei futballban mi vár még ránk. 

A felnőtt vízilabdacsapataink is nyári szünetre vonulnak, a szegedi férficsapat kilencedik, a szentesi női pedig hatodik lett. Jön a szezon legfontosabb része az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál. Az alapszakaszból egy meccs van hátra, június első hétvégéjén kezdődik a bajnoki döntő, miközben már a következő idény játékoskerete is szépen alakul. Az izgalmak tehát ezután következnek a csapat és a szurkolók életében, míg a Naturtex-SZTE Szedeák kosárlabdázójának, Kerpel-Fronius Balázsnak az életében egy korszak lezárul szerdán este, befejezi játékos-pályafutását. Hallgassanak bennünket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában