Helyi sport

2023.05.04. 16:19

Fontos győzelmet aratott a Floratom

Nagy lépést tett a bentmaradás felé a szegedi férfi asztalitenisz csapat az Extraligában.

V. P.

Vitsek Ivánék fontos győzelmet arattak.

Fotó: Gémes Sándor

A múlt heti két mérkőzést követően hamar ismét asztalhoz állt a Floratom Szeged AC a férfi asztalitenisz Extraligában. A Vitsek-Pető páros három játszmában nyert a Krmarics-Ócsai kettős ellen, a másik páros meccsen viszont bár 0:2-ről egyenlített a Varga Botond-Tepity duó a Katona-Németh kettős ellenében, de az ötödik szett a mosonmagyaróvári kettősé lett. Vitsek egyéniben szintén három szettben verte Németh Pétert és Ócsait. Utóbbi ellen Pető is nyert 3:0-ra, majd egy ötszettes csatában győzte le Katonát. Tepity is nyert két egyéni meccset Németh és Katona ellenébn, míg Varga Botond Ócsai ellenében tudott nyerni 3:0-ra, így végül értékes győzelmet szerzett a szegedi csapat, amelyre a héten még a Székesfehérvár vendége lesz.

Lukács Levente: Fordulatos, végletekig kiélezett mérkőzésen értékes győzelmet arattunk, amellyel nagy lépést tettünk élvonalbeli tagságunk megőrzése érdekében.

Floratom Szeged AC–Mosonmagyaróvár 8:6
Férfi asztalitenisz Extraliga, 13. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Vitsek (2), Pető (2), Tepity (2), Varga B. és a Vitsek-Pető páros. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában