Ötből öt győzelemnél tart az OB II. D csoportjában a szegedi klub

2023.05.18. 14:10

Riválist vert az SZTE-Sonrisa Sportmánia

A szegedi klub eddig öt meccsből ötöt nyert meg Hajnal István (jobbról) vezetésével.

Fotó: SZTE

Négy győzelem után fogadta az egyik legnagyobb riválisát a férfi tenisz csapatbajnokságban az SZTE-Sonrisa Sportmánia együttese az OB II. D csoportjának 5. fordulójában. A nagy rivális, a fővárosi Blue Tigers-MTK érkezett ugyanis a szegedi Erzsébet ligeti teniszcentrumba.

A győzelem értéket növeli, hogy az ellenfél a jelenlegi legerősebb felállásával jött el hozzánk. A csapatukban szerepelt például Balázs György, aki szerepelt magyar színekben a Davis Kupában, illetve korábbi junior-válogatott játékosok alkották a Blue Tigers-MTK keretét.

A sikerrel szinte biztosan kijelenthető, hogy a szegedi csapat a első helyen kezdheti meg az őszi rájátszást, ahová beviszi a mostani eredményeit is, így pedig jó esélyük nyílik a csoportelsőség megszerzésére.

Végeredmény: SZTE-Sonrisa Sportmánia–Blue Tigers-MTK 6:3

A párosítások, egyéni: Juhos P.–Haunold M. 6:7, 6:4, 8:10; Kovács B.–Balázs Gy. 2:6, 0:6; Tamás B.–Kovács M. 6:4, 6:2; Virághalmi V.–Sauska P. 6:1, 6:2; Zsigrai L.–Rózsa P. 6:3, 4:6, 10:4; Kovács M.–Varga H. 6:2, 6:1. Párosok: Hajnal I., Kovács B.–Haunold M., Rózsa P. 6:3, 6:0; Tamás B., Virághalmi V.–Balázs Gy., Szabó M. 7:5, 6:2; Zsigrai L.,  Juhos P.–Sauska P., Kovács M. 3:6, 6:1, 6:10.

 

Címkék#tenisz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában