Ő már a negyedik új játékosa az NB II.-es labdarúgócsapatnak

2023.06.20. 15:01

Győrből igazoltak új játékost

A Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Óvári Zsolt, aki Győrből érkezik, és 2+1 évre írt alá.

M. J.

Óvári Zsolt Győrből jött a Szegedhez.

Fotó: Gémes Sándor

Óvári Zsolt 1997. március 29-én született Kazincbarcikán – tudatta a szegedi klub hivatalos médiafelülete. Tíz évet töltött a Puskás Akadémia utánpótlásában, majd a felcsúti klub felnőtt csapatában a 2016–17-es idényben mutatkozhatott be, az első idénye során 20 NB II.-es mérkőzésen 3 gólt szerzett.

2017-ben Diósgyőrbe igazolt, ahol egy szezon alatt 25 élvonalbeli találkozón 4-szer volt eredményes. A 2018–19-es idényt kölcsönben az NB I.-es Balmazújvárosban töltötte, ahol 32 bajnoki találkozón 5-ször vette be az ellenfelek kapuját. 2020-ban Pécsre szerződött, ahol 32 meccsen 5 gól volt a mérlege. 2021-ben az ETO FC Győrhöz vezetett az útja, ahol két idény alatt 60 NB II.-es mérkőzésen 9 gólt szerzett.

– Köszönöm, hogy itt lehetek, nagyon örültem a megkeresésnek. Nem kellett sokáig gondolkodnom, hiszen Szeged egy csodálatos város, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia pedig egy nagyszerű klub. A létesítmény remekül felszerelt, kiváló pályák állnak rendelkezésre. Nagyon hamar befogadott a csapat, mindenkivel jól kijövök, könnyen be fogok illeszkedni. Remélem, hogy sikeresek leszünk együtt. Izgatottan várom a bajnoki rajtot – nyilatkozta Óvári Zsolt.

Az új játékos a negyedik nyári igazolása a csapatnak Magyar Zsolt (Csákvárról jött), Dimitrije Acsimovics (Partizan Beograd) és Palincsár Martin (MTK) után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában