A Szigetépítő Junior nyerte meg a 28. Sziget-kupát

2023.07.06. 15:42

Fiatalok főszerepben

A címvédő elődöntőben elszenvedett veresége után a Szigetépítő Junior csapata nyerte meg a 28. alkalommal megrendezett Sziget-kupa kispályás labdarúgótornát a tiszaszigeti általános iskolában.

Mádi JÓzsef

Izgalmas és érdekes összecsapásokat láthatott a közönség.

Fotó: Gémes Sándor

A 28. Sziget-kupa kispályás labdarúgótornára összesen 13 csapat nevezett, majd a csoportmeccsek után kialakult a legjobb nyolc mezőnye. Innen a címvédő Szigetépítő, a GLB és a Szigetépítő Junior magabiztosan, a Mixfaktor egyetlen gólos különbséggel került a legjobb négy közé. Az elődöntőben aztán jött a meglepetés: a Szigetépítő együttese kikapott az algyői játékosokra építő GLB-től, sőt a bronzmeccset is elvesztette, míg a GLB a döntőben veszített a Szigetépítő Junior együttesétől.

Eredmények, egyenes kieséses szakasz, negyeddöntők: Szigetépítő–Battonya 23–6, Tisza-Új–GLB 2–8, Mixfaktor–Deszk 5–4, Szigetépítő Junior–Röszke 12–4. Elődöntők: Szigetépítő–GLB 3–5, Szigetépítő Junior–Mixfaktor 2–1.

Helyosztók, a 3. helyért: Szigetépítő–Mixfaktor 4–8, döntő: Szigetépítő Junior–GLB 5–2. A győztes csapat névsora: Kiss Dominik, Albert Csaba, Godó László, Pető Bence, Sallai Marcell, Kalapács Marcell, Ottlik Máté, Dobronoky Viktor, Szivák Márk, Kiss Márkó, Posnyák József.

Különdíjasok, gólkirály: Szilágyi Norbert (Szigetépítő), a legjobb játékos: Kántor Máté (Mixfaktor), a legjobb kapus: Kiss Dominik (Szigetépítő Junior).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában