A BVSC otthonában nyert a Szeged-Csanád GA a labdarúgó NB II.-ben

2023.08.19. 19:42

Borvető megint eldöntötte

A labdarúgó NB II. 5. fordulójában a Szeged-Csanád GA 1–0-ra legyőzte a BVSC együttesét.

Mádi József

Borvető (jobbról) megint győztes gólt szerzett.

Fotó: Dömötör Csaba

A győztes gólt a második félidő elején Borvető Áron szerezte, akinek ez már a harmadik három pontot érő találata volt az öt forduló alatt. A szegedi támadó a 49. percben érkezett egy beadásra a tizenhatoson belülre, majd remekül vette át a labdát, és jobbal, 5 méterről kilőtte a kapu jobb alsó sarkát, 0–1.

A hazaiak kétszer a kapufát is eltalálták, míg Borvetőnek volt egy olyan ollózása, amelynél a BVSC védője, Király a gólvonalról mentett.

BVSC-ZUGLÓ–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–1 (0–0)
Labdarúgó NB II., 5. forduló. Budapest, BVSC Stadion, 250 néző. Vezette: Takács Tamás (Buzás Balázs, Vrbovszki Pál).
BVSC: Kovács B. – Májer, Vinícius (Benkő-Bíró, 57.), Hesz, Király Á. – Hidi P., Gergely P. (Szalánszki, 81.) – Vernes R. (Mészáros A., 56.), Mitrovics (Tóth K., 87.), Balogh M.– Szilágyi M. (Kelemen P., 56.). Vezetőedző: Urbán Flórián.
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey (Tóth B., szünetben), Szilágyi Z., Nagy Zs., Gera N. – Nyári P. (Palincsár, szünetben), Haris (Márkvárt, 63.)– Prosser, Bíró B. (Daru, 89.) , Óvári – Borvető (Gajdos, 63.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
Gólszerző: Borvető (49.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában