Helyi sport

2023.08.05. 20:59

Egy órát csúszott a meccs, kiesett a Tiszasziget

Az NB III.-as Körösladány jutott tovább.

Vajgely Pál

A szigeti szurkolók legközelebb jövőre láthatnak meccset a Mol magyar kupában.

Fotó: Gémes Sándor

Olyan méretű vihar érte el Tiszaszigetet a meccs kezdetére, amely nem tette lehetővé azt, hogy az eredeti időpontban elkezdődjön a meccs: így egy órával később, 17.30-kor kezdték el a találkozót.

A mély talajú pályán az NB III.-as Körösladány akarata érvényesült, és a vendégek a vezetésük megszerzését követően is irányították a játékot, kétszer csak a partjelző zászlaja állította meg abban őket, hogy növeljék előnyüket, kétszer is lesgólig jutottak.

A szünet után gyorsan kettőre nőtt a különbség, a Tiszasziget ugyan feljavult, de a szépítés nem jött össze – főleg, hogy Szilágyi kiállítása miatt közel egy fél félidőt emberhátrányban játszottak a hazaiak. A Körösladány egy fejessel bebiztosította a győzelmét, a Tiszasziget pedig búcsúzott a kupától.

Bány Tamás: Mi még nem vagyunk készen a szezonra. Összességében elégedett vagyok, odatették magukat a srácok, a magasabban jegyzett csapat bizonyította, miért vannak ők ott, mi pedig itt. Nem vallottunk szégyent, jó úton haladunk.

Tiszasziget SE–Körösladány MSK 0–3 (0–1)
Labdarúgó Mol magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés. Tiszasziget, 70 néző. Vezette: Pálfi Bence.
Tiszasziget: Kiss D. – Farkas F., Berger (Szilágyi N., 57.), Tóth I. (Drágity, 57.), Varga G. (Dancsok, 72.) – Bánfi, Papp Á., Bálint, Skribek, Prozlik – Szabó M. (Nagy A., 72.). Edző: Bány Tamás.
Körösladány: Kertész – Talpalló Á. (Csicsely, 68.), Raducu, Zelenyánszki, Krajcsó (Bakk, 46.) – Rajsli, Kisari (Sztankó, 68.) – Czirok, Szilágyi D. (Malkócs, 46.), Szántó B. (Szabó L., 46.) – Jánovszki. Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Raducu (30., 79.), Jánovszki (49.). Kiállítva: Szilágyi N. (68.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában