Labdarúgás, NB III.

2023.09.24. 20:11

Két öngóllal kapott ki a Szeged-Csanád GA II.

Megszakadt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. három mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozata Martfűn, miután a vendégjátékosok két öngólt is vétettek. A vége 2–1-es hazai győzelem, szombaton 11 órára a Honvéd II. érkezik a Szent Gellért Fórumba a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjának kilencedik fordulójában.

Becsei Dávid

Illusztráció: Gémes Sándor

Jobb játékot mutatott a Martfű, a gólt mégis a Szeged szerezte a 28. percben – viszont a saját kapujába. A szünet után magára talált Andorka csapata, 11-esből már a 47. minutumban egyenlített Pataki révén. A hajrához közeledve előbb a hazaiak, majd a vendégek is megfogyatkoztak piros lap miatt négy perc különbséggel. A 85. percben újabb szegedi öngól született, ami 2–1-es martfűi győzelmet eredményezett.

Vereségével az ötpontos Szeged-Csanád GA II. maradt a tizenhat csapatos tabella tizennegyedik helyén. Mögötte a Cegléd öt, a KTE II. két egységnél jár.

Andorka Péter: – Az első félidő során rosszul futballoztunk, de a második játékrészre váltani tudtak. Az egyenlítést követően akár még a győzelem megszerzésére is lehetett volna esélyünk, de a második bekapott öngól megpecsételte a végeredményt.

Martfű–Szeged-Csanád GA II. 2–1 (1–0)
Labdarúgá, NB III., Dél-keleti csoport, 8. forduló. Martfű. Vezette: Horváth Máté (Urgyán, Juhász L.)
Martfű: Gerhát – Szabó T., Mlinárcsik, Draskóczi, Desnica (Kasik, 72.), Székely, Pintér, Vadas (Telinger, 76.), Csúri (Ficsor, 66.), Asztalos, Mousavi (Kinyig, a szünetben). Megbízott játékos-edző: Vadas Gergő.
Szeged-Csanád GA II.: Szalontai – Berta (Nagy Z., 79.), Gyuga (Heidrich, a szünetben), Lestyán, Maronyai (Szabad, 87.), Am. Kapic (Huszka, a szünetben), Bakó, Kovács G., Nagy D. (Nagy S., 70.), Simon Á., Pataki. Edző: Andorka Péter.
Gólszerzők: Gyuga (28. – öngól), Kovács G. (85. – öngól), ill. Pataki (47. – 11-esből).
Kiállítva: Székely (74.), ill. Szalontai (78.).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában