Helyi sport

2023.09.28. 19:15

Pénteken jön a Kosársuli első hazai meccse

A második fordulóban a Pénzügyőrt fogadja a Vásárhelyi Kosársuli.

Delmagyar.hu

Pénteken jön a hazai premier a vásárhelyiek számára.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

A győri vereséget követően jön a debütálás hazai pályán a Vásárhelyi Kosársuli számára: az NB I./B Zöld csoportos férfi kosárlabda-bajnokság második fordulójában a Pénzügyőrt fogadja a vásárhelyi csapat pénteken 18.30-tól.

A nyitányon még akadtak hiányzói a Kosársulinak, hiszen vakbélműtétjét követően még nem játszott Kelemen Balázs, valamint Knyur Soma és Karasai Balázs sem volt bevethető.

A vásárhelyiekhez hasonlóan a Pénzügyőr is vereséggel rajtolt, a fővárosiak a soproni SMAFC csapatától kaptak ki 90–77-re idegenben. A két csapat előző szezonban lejátszott mindkét mérkőzése vásárhelyi győzelemmel zárult, itthon 76–62-re, míg idgenben 77–65-re nyert a Kosársuli idén februárban.

A pénteken 18.30-tól kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes, de a bejáratnál kihelyezett urnába pénzadományokat vár a Kosársuli, a bevételből a csapataik utazását finanszírozzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában