Férfi vízilabda OB I.

2023.10.20. 18:26

Jön a szezon első Szeged–Szentes rangadója

Jön a Csongrád-Csanád vármegyei el Clásico, a Zue.hu Szegedi VE–Metalcom Szentes rangadó az E.ON férfi vízilabda OB I.-ben. Szombaton 17 órától a Tiszavirág Sportuszodában találkozik egymással a két helyi csapat a hetedik fordulóban.

Becsei Dávid

Nagy Márton szegedi sapkában korábbi csapata elleni ugorhat medencébe.

Fotó: Karnok Csaba

A hat meccset követően pont nélküli Szeged látja vendégül a hatpontos Szentest. Első hat összecsapását az előző idény top hat együttese ellen játszotta a Szegedi VE, így nem meglepetés, hogy a KSI-hez hasonlóan még nem nyert idén. Reális esélye először lesz most a pontszerzésre Kiss Csaba csapatának, ráadásul jó hír, hogy a nyaki porckorongsérv-műtéten átesett Sánta Dániel is ott lehet már a vízben. Május után először a szerdai Szolnok elleni edzőmeccsen kapott játékperceket először műtétje óta idegen ellenféllel szemben.

– Ahhoz, hogy egy jó mérkőzést játsszunk Szegeden, koncentrált játékra lesz szükség tőlünk. Képesek vagyunk megnyerni egy ilyen rangadót, de ehhez kiválóan kell vízilabdázni. Nagyon tiszta fejjel, magabiztosan, energikusan, egymásért küzdve és koncentráltan kell játszanunk szombaton – nyilatkozta a Metalcom Szentes vezetőedzője, Komlósi Péter.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában