Nem bírnak a Deli Teammel

2023.10.25. 15:27

Véró Alex legyőzhetetlen bothúzásban

– Nagyot ment mindenki! – összegezte három szóban Deli Tamás csapata teljesítményét, miután hazatértek a szlovák bothúzó-bajnokságról, amelyen már a novemberi Mr. Olympia főpróbáját tartotta a Deli Team mindegyik versenyzője.

Becsei Dávid

Deli Tamás (balról jobbra), Szőcs Petra, Csordás Cintia és Véró Alex.

Fotó: Deli Team

Az ég kék, a fű zöld, Véró Alex pedig tarol minden bothúzó-versenyen. A derekegyházi sportoló a Besztercebányán megrendezett szlovák bajnokságon sem talált legyőzőre. Akárcsak egy héttel korábban a budapesti FitParádén megrendezett magyar bothúzó-bajnokságon, Szlovákiában is megnyerte saját kategóriát, a +105 kilogrammosok súlycsoportját, valamint az abszolút kategóriát is.

Alex mellett Deli Tamás és a szentesi Csordás Cintia is aranyéremmel gazdagodott súlycsoportjában a Szlovákiában. Előbbi a -105 kg-osok között végzett az első helyen, míg utóbbi a -65-ösök között állhatott fel a dobogó tetejére. Szőcs Petra sem maradt érem nélkül, ő a +75 kilogrammosok között harmadikként zárt.

– A magyar bajnoki cím után nagy tervekkel és izgalommal érkeztem a szlovákiai versenyre. Nagyon komolyan vettem a Mr. Olympia előtt utolsó megmérettetést. A súlycsoportomban öten indultunk, minden mérkőzésemet gyorsan és 2:0-ra nyertem meg, pedig nagyjából húsz évvel fiatalabb volt nálam mindenki – írta értékelésében Deli a közösségi oldalán.

Az orlandói Mr. Olympián november elején Véró Alex, Csordás Cintia, Szőcs Petra és Balogh Dóra bothúzásban ül majd színpadra, Deli Tamás viszont a bothúzás mellett felhúzásban is rekordra készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában