Ellenfélként tért vissza a Pick Arénába

2023.11.17. 21:40

Radivojevics üzent a szegedi szurkolóknak

Miután az elmúlt szezon végén lejárt szerződését az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata nem hosszabbította meg, Bogdan Radivojevics az Eurofarm Peliszter játékosaként tért vissza a Pick Arénába. A közönségkedvenc jobbszélső szeretetteljes fogadtatásban részesült a szegedi szurkolóktól.

Becsei Dávid

Bogdan Radivojevics az észak-macedón Eurofarm Peliszter mezében tért vissza a Pick Arénába.

Fotó: Karnok Csaba

– Köszönöm PICK Szeged-szurkolók a tegnapot! Nagy öröm volt megint látni titeket. Sok sikert, szeretlek titeket! A ti Bogitok – írta közösségi oldalán Bogdan Radivojevics.

A Pick Szeged szurkolói nem felejtették el kedvencüket. Bogdan Radivojevics első gólját követően még ötgólos hátrányban is éltette a szegedi közönség, majd a mérkőzést követően – amelyet 34–26-ra nyert meg a hazai együttes – hosszú percekbe telt, mire be tudott menni az öltözőbe a szerb válogatott kézilabdázó. Szelfik készültek Radivojeviccsel, aki mindenkivel leállt egy szóra, egy kézfogásra, ölelésre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában