Bemutatjuk a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa résztvevőit (3. rész)

2023.12.25. 16:58

+35: fontos az összeszokottság, duplázik a Maxx Autó

A Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa utolsó napja december 27-én következik, amikor hat elődöntőt és három finálét rendeznek a három korosztályban, emellett lesz egy gálameccs és teqballbemutató is. Az eseményt felvezető sorozatunk harmadik részében a +35-ös korosztály elődöntőseit mutatjuk be.

Mádi József

Lesz küzdelem bőven a 35 éven felüliek között.

Fotó: Török János

Érdekes helyzetben lehet a Maxx Autó, hiszen két korosztályban elődöntős, és akár mindkettőben döntős is lehet: a +45 mellett a +35-ös korosztályban is komoly meccs(ek) vár(nak) Keresztesi Zoltán csapatára. A korcsoport első elődöntőjében jövő szerdán 11 órától a Bárka Szeged és a Vár Söröző találkozik, majd 12 órától rendezik a Maxx Autó és a Papp Kft. Mezőhegyes összecsapást, a döntő 16 órakor kezdődik.

Bárka Szeged

Remek vármegyei futballisták alkotják a keretet, amelynek tagjai a nagypályás futball mellett kispályán sem ijednek meg a szűkebb közegtől, a gyakrabb labdaérintéstől. Ilyen például Mihály Róbert (Baks), Bokányi Balázs (UTC), Péter Sándor (Zsombó), Szőke Péter (klub nélkül) vagy Papdi Csaba és Kothencz Péter (mindkettő Röszke).

Vár Söröző

Korábbi NB-s játékosok alkotják a csapat keretét. Sokan emlékezhetnek Völgyi Dániel, Fülöp Tibor, Bernát Péter, Buzási Péter, Végh Ariel, Magyar György, Podonyi Norbert, netán Alekszandar Jovanovics, Mészáros Márk vagy Germán Tamás nevére. Mindannyiukban az a közös, hogy letettek valamit a szegedi labdarúgás asztalára.

Maxx Autó

A csapat +45-ös kerete KonczZzsolt mellett olyan játékosokkal egészül ki, mint például a kiskunfélegyházi nagypályás csapatból Káli Tibor, Ábel Zsolt, Valkai Tamás – őket is az összeszokottság jellemzi.

Papp Kft. Mezőhegyes

Itt aztán találhatunk egykori televíziós kedvenceket. Ilyen Bárányos Zsolt (6-szoros válogatott, 2-szeres magyarkupa-győztes), Djordje Kamber (kétszeres bajnok, magyarkupa-győztes), Souleymane Youla (36-szoros guineai válogatott) vagy Pozsár Gábor, akik főként a Honvéd színeiben szerepeltek sokat az első osztályban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában