Válogatott labdarúgó részvételével kezdődött el a Zengő Alföld Kék Mókus-kupa

2023.12.03. 09:19

Atyaég, milyen meccsek voltak!

Kiváló játékosok részvételével a +45-ös korosztályban megkezdődött a Zengő Alföld Kék Mókus-kupa szegedi kispályás labdarúgótorna.

Mádi József

A 25-szörös válogatott Tököli Attila (jobbról) a Maxx-Autóval elődöntős.

Fotó: Gémes Sándor

A 25-szörös válogatott Tököli Attila vezérletével nyerte meg a 45 élven felüliek A csoportját a kiskunfélegyházi Maxx-Autó csapata, a második helyen a vajdasági Eurosweet végzett.

Sokkal több izgalom volt a B jelű négyesben, hiszen a hat meccsen a legnagyobb különbség mindössze két gól volt egyszer, emellett két döntetlen és három egy gólos siker kísérte a kvartett szerepelését. Igazán peches volt a Csongrádi Öregfiúk, hiszen két mérkőzésen is az utolsó másodpercekben kapott góllal veszített. Ebben a négyesben az Amnézia és a RET Vojvodina végzett az első két helyen.

Így a december 27-én esedékes gálanapon Maxx-Autó–RET Vojvodina és Amnézia–Eurosweet elődöntőket rendeznek a +45-ben. 

Eredmények, A csoport: Reneszánsz–Maxx-Autó 2–15, Eurosweet–Vár Söröző 3–1, Eurosweet–Maxx-Autó 2–6, Vár Söröző–Reneszász 5–8, Eurosweet–Reneszánsz 8–1, Maxx-Autó–Vár Söröző 9–3. A végeredmény: 1. Maxx-Autó 9, 2. Eurosweet 6, 3. Reneszánsz 3, 4. Vár Söröző 0 ponttal.

B csoport: Amnézia–Csongrád öregfiúk 4–3, RET Vojvodina–Ficak 3–3, RET Vojvodina–Csongrád öregfiúk 5–4, Ficak–Amnézia 4–5, Csongrád öregfiúk–Ficak 6–4, Amnézia–RET Vojvodina 6–6. A végeredmény: 1. Amnézia 7, 2. RET Vojvodina 5, 3. Csongrád Öregfiúk 3, 4. Ficak 1 ponttal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában