Jövő szerdán rendezik a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa döntőnapját

2023.12.22. 19:38

Indul a versenyfutás

Lassan elérkezik az időpont: az újszegedi sportcsarnokban három korosztályban december 27-én elődöntőket és döntőket rendeznek a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótornán.

Mádi József

A KÉSZ Group (kékben) érdekelt lesz a nyílt kategória elődöntőjében.

Fotó: Karnok Csaba

Még hat csapat reménykedhet abban, hogy megnyeri a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótorna valamelyik korosztályát. A tét nem kicsi, hiszen a dicsőség mellett komoly pénzjutalmak találhatnak gazdára Bodó Attila és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezésében.

Na, de nézzük is, kik vannak még versenyben! A 45 éven felülieknél a Maxx Autó és a RET Vojvodina kezd jövő szerdán 9 órától, ezt követi majd 10 órától az Eurosweet és az Amnézia elődöntője. Ebben a korosztályban 15 órától rendezik a finálét.

A +35-ösöknél 11 órától lép pályára a Vár Söröző és a Bárka Szeged, majd 12 órakor a Maxx Autó és a Papp Kft. Mezőhegyes, a győztesek 16 órától találkoznak az első helyért.  

A nyílt kategóriában 13 órától a Zengő Alföld és a KÉSZ Group, 14 órától pedig a Szigetépítő és az FC Showtime csap össze, itt pedig 19 órától lesz a döntő.

És akkor a kiegészítő események: szerb teqball világbajnokok és magyar vb-érmesek küzdenek majd két részletben, előbb 17 órától, majd 18.30-tól a sportcsarnok parkettáján, míg a 17.30-kor kezdődő gálameccsen egykori válogatott labdarúgók, valamint korábbi szegedi NB-s kedvencek csapnak össze egy gálameccs keretében, amellyel az egykori szervezőre, Zahorán Editre is emlékeznek.

A belépők elővételben 1500, a helyszínen 2000 forintba kerülnek, a diákok (6 és 14 év között), valamint a nyugdíjasok 1000 forintért léphetnek be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában