Bajnokok Ligája-résztvevő kispályás futballcsapat is érkezik

2023.12.31. 17:37

Kisorsolták a csoportokat a mórahalmi Pro Ligára

Kilenc Csongrád-Csanád vármegyei csapat nevezett a Clean Star Complex Kft. Pro Ligára. A nemzetközi kispályás labdarúgótornára szerb és román együttes is érkezik, míg a legismertebb csapat valószínűleg a sportág magyar bajnoka, Bajnokok Ligája-résztvevője, a szigetszentmiklósi National Iron Team lesz.

Becsei Dávid

Illusztráció: Török Attila/MW

Kétnapos nemzetközi kispályás labdarúgótornát rendeznek a mórahalmi Móradombi Sportcsarnokban. 2024. január 6-án 9 órától játsszák a csoportmérkőzéseket, míg az egyenes kieséses szakasz január 7-én vasárnap 10 órakor indul a negyeddöntőkkel. A döntőt 18 órakor rendezik meg, 16 órától gálamérkőzésen a Szeged Öregfiúk az Újpest Öregfiúk ellen lép pályára.

Érkezik a Clean Star Complex Kft. Pro Ligára az a National Iron Team is, amely a két ünnep között megnyerte Debrecenben az ország egyik legerősebb kispályás tornáját, a Baromfiudvar-STB Kupát. Futballozik a NIT-ben a csongrád-csanádi szurkolók számára is ismerős, mivel a csapatot erősíti többek mellett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia támadója, Borvető Áron. 

A torna egyik bajnokaspiránsa lehet a PFF-Szántó is, amely Berettyóújfaluban a Start SE Kupát, valamint Derecskén a Bástya Kupát nyerte meg decemberben. Rajtuk kívül ott van a csoportkörben a 34. Kék Mókus-kupa nyílt kategóriájának döntőse, a Kész Group, valamint a nagypályán a vármegyei I. osztályban érdekelt Kiskundorozsma és a Mórahalom, valamint a megyekettes Deszk.

A Clean Star Complex Kft. Pro Liga csoportjai:

1. csoport: Temes FC (Csólyospálos), Rend-Mobil Kft. (Kistelek), Happy Boys-Botlik Bt. (Újhartyán), Brigád (Szeged).
2. csoport: Kalmi Trafik (Kistelek), PFF-Szántó (Szolnok), Királyhalom (Szerbia), Szűts Dent (Szeged).
3. csoport: FC Simonyifalva (Románia), Kész Group (Szeged), Papp Kft.-Mezőhegyes, Deszk SC.
4. csoport: Szőreg, National Iron Team (Szigetszentmiklós), Dorozsma SK, Varga Csárda MVSE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában