Jótékonyság

2024.01.04. 17:10

A mórahalmi Pro Liga a Bohócdoktorokat támogatja a mezlicitből befolyt összeggel

Labdarúgó-szurkolók számára rendkívül értékes mezekre lehet licitálni, ráadásul mindezzel jótékonykodhatnak is. A mórahalmi Clean Star Complex Kft. Pro Liga nemzetközi kispályás labdarúgótorna kapcsán öt mezre és egy labdára lehet licitálni, a szervezők a teljes befolyt összeggel a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorokat támogatják majd.

Becsei Dávid

Egy Hertha-mez, négy Dárdai-aláírás.

Forrás: A kistelekiteremfoci.hu Facebook-oldala

Vasárnap 18 óráig, a Pro Liga döntőjének kezdetéig lehet licitálni arra a Hertha-mezre, amelyet Dárdai Pál, Dárdai Márton, Dárdai Palkó és Dárdai Bence is aláírt. 25 ezer forintról indult a licit korábbi magyar válogatott támogató, Böde Dániel paksi mezére, a szegedi születésű, futsalválogatott Rutai Balázs mezére, a Kecskemétben futballozó Zsótér Donát mezére, valamint az Újpest kapusának, Banai Dávidnak a szintén aláírt mezére. 15 ezer forintról indul a "verseny" az NB I.-es DVTK labdarúgócsapatának játékosai által aláírt labdáért.

Licitálni ide kattintva tudnak a megadott feltételek mellett.

A Pro Ligát szombaton és vasárnap rendezik a mórahalmi Móradombi Sportcsarnokban tizenhat csapat részvételével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában