delmagyar.hu podcast

2024.01.04. 18:10

Délmagyar Podcast – Sporthang: olimpiai kvóta, Szedeák, mórahalmi Pro Liga

Becsei Dávid

Az ünnepeket követően mindössze egyetlen eseményről beszélgettek kollégáink a Délmagyar Sporthang podcastjában. Az extra őszt produkáló Szedeák a két ünnep között az újszegedi sportcsarnokban szenvedett vereséget a ZTE-től. Ezt követően a szegediek trénere, Nikola Lazics segítséget kért, az viszont nyilatkozatából tisztán nem derült ki, hogy miben és kitől. Mindenesetre egy negyedik légiósnak biztosan nagyon örülne a szakember Becsei Dávid és Vajgely Pál sportújságírók szerint.

Hatvanhét magyar sportoló szerzett eddig kvótát a párizsi olimpiára. Górcső alá vettük, kiknek lehet még esélyük Csongrád-Csanád vármegyéből az ötkarikás játékokon való induláshoz.

December utolsó és január első napjaiban aktualitásokról és eseményekről nehezebb beszélni a sportéletben, de futball nélkül így sem maradunk. Szombaton és vasárnap Mórahalmon rendeznek 1,5 millió forint összdíjazású kispályás labdarúgótornát, ennek apropóján pedig felelevenítettük, amikor még az újszegedi sportcsarnokban küzdöttek meg egymással NB I.-es nagypályás csapatok műfüvön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában