Helyi sport

2024.02.22. 15:08

A HFC új játékosa is eredményes volt az orosházi edzőmeccsen

Békés vármegyében gyakorolt a Hódmezővásárhelyi FC.

Delmagyar.hu

Orosházán aratott győzelmet a HFC, szombaton jön a főpróba.

Fotó: Karnok Csaba

A Békés vármegyei I. osztályban érdekelt Orosháza vendége volt a Hódmezővásárhelyi FC a szerdai edzőmérkőzésen. A vásárhelyiek a döntetlennel zárult első félidőt követően a szünet után lőtt gólokkal szerezték meg a győzelmet – a csapat góljain két téli szerzemény, a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától megszerzett Tóth Péter, valamint a Szentlőrincről érkező 18 éves, SZEOL SC-ben nevelkedett játékos, Mahler Gergő osztozott.

Több egykori játékosunk erősítette a hazaikat, akik tudták hozni a szintet, ezért egy jó találkozót játszottunk. Tudtuk, hogy a tempó dönthet a javunkra, ezen a téren azt gondolom megfeleltünk. Egy eladott labdánk volt hátul és gólt is kaptunk belőle, viszont egy tiszta tizenegyest nem kaptunk meg, de ezek benne vannak a meccsben. Van még feladatunk, amit pontosítanunk kell a rajtig – összegzett a klub közösségi oldalán Antal Krisztián, a HFC edzője.

A vásárhelyiekre jövő héten már tétmérkőzés vár az NB III. Dél-keleti csoportjában, szombaton 13 órától hazai pályán tartja a bajnoki főpróbát a csapat, ahol az ellenfél a Nagyvárad lesz. 

OMTK-ULE–Hódmezővásárhelyi FC 1–3 (1-1)
HFC: Deczki – Orosz, Hunya, Molnár, Zámbori, Dóra, Sipos, Rabecz V., Borbás, Gréczi, Tóth P.
Csere: Hegyes, Török, Hegedűs, Zana, Guth, Mahler, Rabecz B. Vezetőedző: Antal Krisztián.
Gólszerzők: Babolek, ill. Tóth P. (2), Mahler.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában