Szavazzon!

2024.02.19. 10:00

Döntse el Ön, kik legyenek az Év sportolói!

A Délmagyarország és a delmagyar.hu keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat.

Delmagyar.hu

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói Csongrád-Csanádban. 

Íme a jelöltek, kategóriánként.

Női egyéni: Pádár Nikolett úszó, Nagy Bianka kenus, Kiss Ágnes kenus, Jákó Miriam sportlövő, Nagy Rita kick-boxoló

Férfi egyéni: Bácsi Bernát asztaliteniszező, Major Endre para-asztaliteniszező, Nádas Bence kajakos, Gémes Levente ökölvívó, Rescsik Csaba para-sportlövő

Női csapat: a Szentesi Vízilabda Klub leány utánpótlása, a KÉSZ-St. Mihály női labdarúgócsapata, Kónya Zsófia-Jászapáti Petra gyorskorcsolyázók, Balogh-Susányi Zsófia-Bíró Melinda teniszpáros, Fábián Bettina-Olasz Anna nyíltvízi úszók

Férficsapat: Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Hódmezővásárhelyi FC NB III.-as labdarúgócsapata, a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata, a Duocor Makó KC férfi kézilabdacsapata, a Szegedi TE férfi tekecsapat. 

Az Év sportolója szavazáson kategóriánként az olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás március 3-án délelőtt 10 óráig tart.

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a delmagyar.hu oldalon és a Délmagyarországban is közzétesszük.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában