Helyi sport

2024.02.26. 12:48

Közvetlen rivális ellen maradt alul a szegedi hokicsapat

Hétvégén hazai jégen zárják az Andersen Liga alapszakaszát.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Dömötör Csaba

Fotó: Dömötör Csaba

A MAC Ikonok ellenében játszotta legutóbbi mérkőzését a férfi jégkorong Andersen Ligában a Goodwill Pharma Szeged: a Tisza-partiak az első harmadban öt gólt kaptak, ez pedig megpecsételte a sorsukat.

A hétvégén zárul a bajnokság alapszakasza, a szegediek március 2-án, hazai jégen, az Óbudai Hockey Academy ellen zárják a szezon ezen részét, majd az első nyolc csapat a rájátszásban folytathatja – a Goodwill Pharma Szeged az ötödik helyről várhatja a záró játéknapot, és az utolsó forduló eredményeitől függetlenül már biztosan tagja a legjobb nyolcnak.

MAC Ikonok–Goodwill Pharma Szeged 9–6 (5–2, 2–1, 2–3)
Férfi jégkorong Andersen Liga, 19. forduló. Kisstadion, 40 néző. Vezette: Németh M., Mach, Laár, Peker (török).
Goodwill Pharma Szeged: Garbacz Máté (84%, 46 védés) –     Horváth Tamás, Szilágyi Soma, Anton Danilov, Balogh Bence 1 (2), Kaposi József 1 (1) – Kiss Benedek (1), Ritecz Richárd, Ilia Kambulov 1 (2), Daniil Liutov (2), Artem Biakin 2 – Farkas Botond, Jécsai Dávid, Jakab Zoltán Máté, Morvay Bálint 1 (1), Székely Sándor (1) – Kozák Róbert (kapus). Vezetőedző: Pék György.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában