Helyi sport

2024.05.18. 22:13

11-es rúgó bajnokság is lesz a Tiszta Szívvel Kalandos Gyereknapján

A Hódmezővásárhelyi Futball Club 11-es labdarúgó bajnoksággal készül – aminek fődíja is lesz – sorversenyekkel és ügyességi feladatokkat a május 25-i Kalandos Gyereknapra, amit a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú alapítvány álmodott meg.

Delmagyar.hu

Forrás: Promenad24

„Ideális helyszín a városi stadion erre a rendezvényre, minden adottság megvan hozzá. Izgatottan várjuk, mint házigazdák ezt a napot mi is, és ha már stadion, a focit is szeretnénk behozni a programkavalkádba. Lesz 11-es labdarúgóverseny, illetve sorversenyekkel, ügyességi játékokkal is készülünk, valamint ajándékokkal és fődíja is lesz a 11-es bajnokságnak” nyilatkozta Horváth Zoltán, a HFC elnöke.

Kiemelte, nagy örömmel terveznek már és remélik, sok család kilátogat, ilyen nagy volumenű rendezvény pedig igen régen volt a városi stadionban.

És hogy mi minden lesz még a Tiszta Szívvel Kalandos Gyereknapján?

Akadálypályák, sportbemutatók, meseszínház, karaoke, koncert, óriás élő kugli, dartsfoci, óriás mászófal, buborékfoci, óriás LEGO, katapult, rekesztoronyépítés, arcfestés, hajfonás, csillámtetoválás, kézműveskedés, rendőrségi, tűzoltói és katonai gépjárművek felvonulása, ajándék csoki és gyümölcs, és egy nyereményjáték, ahol többek között 8 kerékpár, tablet, okostelefon, pizza utalványok és családi belépők is gazdára találnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában