NB III.-as átigazolás

2024.02.28. 18:25

Újabb futballista érkezését jelentette be a HFC

Ötödik téli érkezőjét jelentette be a HFC. Mahler Gergő Szentlőrincről igazolt Hódmezővásárhelyre.

Becsei Dávid

Szűcs Róbert (balról) és Mahler Gergő.

Fotó: a HFC Facebook-oldala

18 éves támadó felfogású szélső a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjának negyedik helyén álló Hódmezővásárhelyi FC ötödik bejelentett igazolása a tavaszi idény előtt. Mahler Gergő a szintén harmadosztályú, de a Dél-nyugati csoportban érdekelt Szentlőrinctől érkezik.

– Gergő fiatal, támadó felfogású játékos, aki a pálya szélén érzi jól magát. Gyors, mindkét lábát kiválóan használja és kimagasló a cselezőkészsége is. Remekül oldja meg az egy az egy elleni játékhelyzeteket – jellemezte a 2005. október 10-én született futballistát Szűcs Róbert, a HFC sportigazgatója.

Mahler az őszi szezon során három alkalommal csereként kapott szerepet az NB III.-ban. A 2022–2023-as idényben bemutatkozott az NB II.-ben, míg a 2021–2022-es kiírásban a vármegyei I. osztályban ötször csereként és egyszer kezdőként lépett pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.-ben, ezeken a mérkőzéseken két gólt szerzett.

Korábban Busa Bence, Pleszkán Tibor, Török Kevin és Tóth Péter érkezését jelentette be a HFC, míg távozott a csapattól Dobronoky Viktor, Juhász Jónás Vladul Stefan, Tóth Dániel és Ondrejó Tamás.

A HFC a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjának 18. fordulójában vasárnap 14 órától a Körösladányt látja vendégül a tavaszi idény nyitányaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában