Helyi sport

2024.02.24. 17:47

Újabb SZVSE-győzelem, egy szöglet döntött Makón, megszakadt a Szentes sorozata

Négy mérkőzést rendeztek a labdarúgó Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály 18. fordulójának szombati játéknapján.

Delmagyar.hu

Az FK Szeged nem tudott pontot szerezni a Szentesi Kinizsi ellen.

Fotó: Gémes Sándor

A Balástya vendégeként is nyerni tudott az SZVSE a Csongrád-Csanád vármegyei I. osztályban. A hazaiak ugyan kétszer is egyenlítettek, de az SZVSE további találataira már nem érkezett válasz, így az SZVSE egymás után 17. alkalommal szerzett három pontot.

Visszavette a második helyet a Tiszasziget a Kiskundorozsmától, miután a szigetiek legyőzték az Ásotthalmot. Bány Tamás együttese már a meccs korai szakaszában előnybe került, és még az is belefért számukra, hogy 1–0-nál büntetőt hibázzanak.

Makón egy pontrúgás döntött, hiába volt több nagy helyzete a Kiskundorozsmának, nem sikerült betalálnia. A hajrához közeledve ellenben a Maros-partiak egy szöglet után Megyesi fejesével kerültek előnybe, és ez a megmozdulás végül három pontot is jelentett a Makónak.

Nyolc nyeretlen meccs után nyert először a Szentesi Kinizsi, amely az FK Szeged vendégeként gyűjtött három pontot. A Kurca-partiak két remek támadást követően Becsek higgadt megoldásával kerültek kétgólos előnybe, és az FK ugyan szépített, de a szentesiek támadója harmadjára is eredményes volt, miután egy röviden lefejelt labdára is lecsapott.

Vármegyei I. osztály, 18. forduló

Tiszasziget–Ásotthalom 4–0 (2-0)
Gólszerzők: Szilágyi N. (6.), Baka (28., 58.), Bálint (63.).

Balástya–SZVSE-G-Falc Kft. 2–5 (2-3)
Gólszerzők: Bitó M. (26.), Szántó (40.), ill. Albert (14.), Amariutei (31., 43.), Ábrahám-Fúrús (48.), Rádai (65.).

Makó–Kiskundorozsma 1–0 (0-0)
Gólszerző: Megyesi (78.).

FK 1899 Szeged-SZEOL–Szentesi Kinizsi 2–3 (0-2)
Gólszerzők: Magyar (57.), Fóris (96.), ill. Becsek (36., 44., 67.).

A 18. forduló további programja, vasárnap, 14 óra: DB Futball Bordány SK–M-Perfect Home-Algyő, Hódmezővásárhelyi FC II.–Kéménygyártó Mórahalom VSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában