Helyi sport

2024.03.13. 16:00

A tizedikre hajt a Kosársuli csütörtök este

A Veszprém ellen, hazai pályán folytatná nagyszerű szériáját a Vásárhelyi Kosársuli.

Delmagyar.hu

A vásárhelyiek zsinórban a tizedik győzelmüket szerezhetik meg csütörtökön.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Csütörtökön 18.30-tól hazai pályán játszik a Vásárhelyi Kosársuli a férfi kosárlabda NB I./B Zöld csoportjában. A kiváló szériában lévő vásárhelyi kosarasok ellenfele a közvetlen rivális Veszprém csapata lesz.

A Kosársuli zsinórban kilenc győzelmet aratott, ennek köszönhetően pedig a tabella hatodik helyéről várhatja az alapszakasz utolsó három fordulóját. A rájátszásba az első nyolc csapat jut be, a vásárhelyiek három körrel a vége előtt két győzelemmel állnak jobban a kilencedik Dunaharasztihoz képest.

Csütörtökön 18.30-tól viszont egy közvetlen rivális, a szintén 13 győzelemmel és 10 vereséggel álló Veszprém érkezik a Hódtói sportcsarnokba. A veszprémiek főleg hazai pályán remekeltek ebben a szezonban, de idegenben is bezsebeltek már öt győzelmet – valamint az elmúlt három mérkőzésüket megnyerték. Ezúttal ellenfélként fut ki a pályára az a Szabó Péter, aki korábban éveket játszott a vásárhelyi csapatban, jelenleg pedig 26.26-os VAL-átlagával a liga második legjobb vonatkozó értékét tudhatja magáénak, az irányító pedig a legtöbb gólpasszal (7) rendelkezik átlagban a bajnokságban.

A csütörtöki mérkőzésre a belépés ingyenes. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában