A győzelemhez viszont a forráskúti jó játéka is kevésnek bizonyult

2024.03.17. 13:24

Ádám Martin két góllal hangolt a válogatott hétre – VIDEÓ

Harmadik mérkőzésén elvesztette makulátlan mérlegét az Ulszan Hyundai a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban. Ádám Martin két gólt szerzett, csapata viszont 3–3-as döntetlent játszott az Incheon ellen hazai pályán.

Becsei Dávid

Ádám Martin duplázott a dél-koreai csapatában.

Forrás: az Ulszan Hyundai Facebook-oldala

A 33. percben egy fejesgóllal szerzett vezetést az Ulszannak Ádám Martin. Ezt követően a vendégek megfordították a mérkőzés állását, de a dél-koreai válogatott középpályás, Lee Dong-Gyeong góljával az 54. minutumban egyenlítettek a hazaiak. Ádám második gólja – fejesét még védte a kapus, a kipattanót viszont a kapuba belsőzte – már az újbóli vezetést jelentette, ezt viszont nem sikerült megőrizni, az Incheon a 75. percben tizenegyesből egyenlített és beállította a végeredményt.

Az Ulszan ezzel a döntetlennel hétpontos a rájátszásban, a tabella első helyén állnak három fordulót követően, egy egységgel megelőzve a Kvangdzsut.

A forráskúti származású Ádám Martin ott van a magyar válogatott legfrissebb keretében, így március 22-én Törökország ellen, valamint március 26-án Koszovó ellen is pályára léphet a Puskás Arénában, amennyiben Marco Rossi szövetségi kapitány bizalmat szavaz neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában