Első rájátszásmeccsén simán nyert a Vidux-Szegedi RSE

2024.03.21. 07:27

Agilis és motivált játék volt

Magabiztos győzelemmel kezdte a rájátszást a férfi röplabda extraliga alsóházában a Vidux-Szegedi RSE, amely hazai pályán a Dunaújvárost győzte le elég sima meccsen.

Jogos a szegedi öröm, hiszen biztos győzelemmel indult a rájátszás.

Fotó: KOCSIS ALÍZ

A férfi röplabda extraliga alsóházi rájátszásában a 9–12. helyért a Dunaújvárost fogadta a szegedi alakulat – ez volt az első forduló ebben a szakaszban. A találkozón egy percig sem volt kérdéses, melyik a jobb csapat. A Vidux nem hagyott kétséget afelől, hogy megnyeri a meccset, és sikerrel veszi az első akadályt.  

Az egész mérkőzés nem tartott 58 percnél (játszmánként 19, 19 és 20 perc volt) tovább, így nyugodtan mondhatjuk, magabiztosan hozta az első mérkőzését a rájátszásban a szegedi alakulat. 

Berkes Zoltán: – Agilis és motivált játékot vártam a fiúktól. Kicsit nehézkesen indítottuk a mérkőzés, de azt gondolom, utána pozitív értelemben agresszív, támadó jellegű játékot mutattunk be, amely mind a három játszmára jellemző volt. Helyenként koncentrációs problémáink adódtak, amelyet a következő meccsre szeretnénk kijavítani. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.    

Vasárnap ismét hazai pályán szerepel a szegedi csapat, amely a Miskolcot fogadja 18 órától az újszegedi sportcsarnokban. 

Végeredmény: Vidux-Szegedi RSE–Dunaújvárosi KSE 3:0 (19, 15, 19)
Férfi röplabda Extraliga, rájátszás a 9–12. helyért, 1. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Gyulai, Horváth M.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Kasnyik, Gönczi, Trindade, Csányi. Csere: Pintér, Sarnyai, Kiss G., Polyák. Vezetőedző: Berkes Zoltán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában