Helyi sport

2024.03.04. 11:03

Az alsóházban folytatja a Floratom Szeged AC

Nem tudta borítani a papírformát a Floratom Szeged AC, amely a férfi asztalitenisz Extraligában vereséget szenvedett a Soltvadkerttől.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Dömötör Csaba

A Tisza-partiak Szabó Krisztiánnak köszönhetően tudtak egy meccset megnyerni, aki három játszmában múlta felül Zoltán Zoltánt, viszont Nemanja Djilastól ugyanilyen arányban szenvedett vereséget. A soltvadkertiek játékosa szintén három szettben nyert Kizakisz ellen, Vitsek pedig négy játszmában veszítette el a két egyéni meccsét, míg a párost is simán nyerte a Soltvadkert.

Nem  sikerült tehát a bravúr, amellyel még esélye nyílt volna a felsőházi szereplés kiharcolására a szegedieknek. Mindez azt jelenti, hogy a szezon hátralévő részében a Floratom az alsóházban lesz majd érdekelt, az első hat csapat a felsőházban, míg a hetediktől az utolsó csapatig az alsóházban játszanak egy újabb kört játszanak majd. Az érintett csapatok viszont magukkal az alapszakasz során egymás ellen elért eredményeket, és az eddigi fordulókhoz képest ellentétes pályaválasztói joggal játsszák le a meccset. 

Lukács Levente: Papírforma eredmény született, erőnkből csupán felvillanásokra futotta.

Floratom Szeged AC–Soltvadkert 1:6
Férfi asztalitenisz Extraliga, 11. forduló. 
A szegedi győzelmet szerezte: Szabó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában