A szegedi harcosok eredményesen szerepeltek

2024.03.06. 15:12

Bajnoki érmek Kiskőrösről

A Szegedi Harcosok Sportegyesület Dedi Team csoportja a grappling országos bajnokság első fordulójáról több értékes helyezéssel és érmekkel térhetett haza.

A szegediek jól szerepeltek Kiskőrösön.

Fotó: Dedi Team

Az országos grappling bajnokság versenysorozatának első fordulójának adott otthont a kiskőrösi városi sportcsarnok. Az esemény hatalmas érdeklődés mellett került megrendezésre, hiszen az eseményen több száz sportoló küzdött meg egymással. A megnyitót követően öt páston folytak a küzdelmek gi grappling, nogi grappling és gi open kategóriában. A verseny szervezője a keceli Bács-Team volt.

A Szegedi Harcosok SE Dedi Team tagjai közül hatan szereztek érmet, ebből kettő volt az arany, egy az ezüst és három a bronz. SA versenyzők közül első lett Bozóki Roland és Balla Norbert, második Tóth Zalán, míg harmadik Rimovszky Laura, Oláh Roland és Körmendi Noel. 

A szegediek eredményei, elsők: Bozóki Roland (71 kg), Balla Norbert (–130 kg); második: Tóth Zalán (62 kg); harmadikok: Rimovszky Laura (55 kg), Oláh Roland (50 kg), Körmendi Noel (62 kg); negyedikek: Bánfi Kristóf (77 kg), Neupert Erik (62 kg), Gargya Róbert (60 kg); ötödikek: Ménesi Mátyás (84 kg), Szikora Gellért (71 kg), Kurai Soma (77 kg).

Felkészítők: Bertalan Dezső, segítők: Pópity Péter, Albert Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában