A közvetlen rivális Kecskemét II. győztesen távozott

2024.03.24. 17:01

Beletettek mindent

Vereséggel zárta a fontos bajnoki mérkőzését a Szeged-Csanád GA II. a labdarúgó NB III. délkeleti csoportjában. A Szent Gellért Fórumban a vendégek a második félidő elején szerzett góllal vitték el a három pontot.

Mádi József

Bilics Igor szerint a tanítványok mindent megpróbáltak.

Fotó: Gémes Sándor

A két kieséstől veszélyeztetett csapat mérkőzésén – amelyen a Kecskemét II.-ben a fiatalok mellett Kersák Roland, Májer Milán, Mihajlo Meszhi és Szendrei Ákos az első csapat közvetlen keretéből került a tartalékokhoz – a vendégek végig fölényben játszattak, több lehetőségük is adódott, és a második félidő elején egy egyéni villanással törték fel a szegedi védekezést.

A mérkőzés hosszabbításban egy rosszul eltalált labda révén majdnem összejött a hazai egyenlítés, ám végül ebből nem lett gól, így mondhatjuk, hogy a Kecskemét II. talán megérdemelten szerezte meg a három pontot ezen a nagyon fontos derbin. 

A szegediek a következő fordulóban megint egy közvetlen rivális, a Füzesgyarmat vendégei lesznek.

Bilics Igor: – Nehéz most bármit is mondani, mert a gyerekek hozzátették a magukét és beletettek mindent a mérkőzésbe. A találkozó nagy részében jól játszottunk, szépen felvettük a ritmust a komolyan megerősített Kecskemét II.-vel. Az ellenfél ki tudta használni a hibánkat, amelynél nem voltunk eléggé határozottak.

Szeged-Csanád GA II.–Kecskemét II. 0–1 (0–0)
Labdarúgó NB III., Délkeleti csoport, 21. forduló. Szeged, Szent Gellért Fórum, 150 néző. Vezette: Németh Gergely (Kulcsár Dániel, Kovács Levente).
Szeged-Csanád GA II.: Takács J. – Berta M., Benyó (Sándor M., 66.), Lestyán, Földi (Lippai, 66.), Könczey, Fábiánkovits, Bakó, Dudás, Nagy D. (Milencovici, 80.), Gyuga (Simon M., 80.). Vezetőedző: Bilics Igor.
Kecskemét II.: Kersák – Hatvani (Jászai-Deák, 91.), Artner (Zoltán, 82.), Nagy O., Szendrei Á. (Györgye, 90.), Kovács K. (Bodor Z., 82.), Polyák, Meszhi, Májer M., Szamosi, Molnár M.  Vezetőedző: Virágh Ferenc.
Gólszerző: Szendrei Á. (49.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában