Egykori csapata ellen lép pályára a középpályás az NB I.-ért küzdő együttesben

2024.03.01. 10:35

Boldog, amiért kezdő lehet

Egyre több játékpercet kap a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapatában Magyar Zsolt, aki a klub hivatalos felületén nyilatkozott a sorsáról.

Magyar Zsolt (kék-feketében) egyre több szerepet kap.

Fotó: Gémes Sándor

Nem indult zökkenőmentesen Magyar Zsolt szegedi pályafutása. A 22 esztendős támadó középpályás  nyáron érkezett csapatunkhoz, az ősz folyamán többször is sérüléssel bajlódott, így a bajnokságban eddig csupán kilenc mérkőzésen lépett pályára. Szerencsére a sérülés már a múlté, így a legutóbbi két találkozón egyaránt kezdőként számított rá Alekszandar Sztevanovics.

– Boldog vagyok, amiért a kezdő tagja lehetek. Sokat dolgoztam azért, hogy újból teljes erőmmel segíthessem a csapatot. Nagyon örülök, hogy győztünk a BVSC ellen, ez a siker levett egy kis terhet a vállunkról. Az első gól átszakított bennünk egy mentális gátat. Bízom benne, hogy ugyanilyen lendülettel folytatjuk a bajnokságot. Nyugodtabban, felszabadultabban vághatunk neki az előttünk álló feladatoknak – értékelte a múlt heti összecsapást Magyar a klub honlapján.

A következő feladat vasárnap 17 órakor a Csákvár otthonában vár a csapatra. A mérkőzés különleges lehet Magyar Zsolt számára, hiszen korábban három éven át erősítette a Fejér vármegyei együttest.

– Nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget, hogy egykori csapatommal játszunk. A profi futballban gyakran előfordul, hogy a korábbi csapattársai ellen játszik az ember. Ilyenkor kilencven percig félre kell tenni a barátságot, és csak a mérkőzésre szabad koncentrálni. Veszélyes csapat a Csákvár, ősszel is láthattuk, milyen erőt képvisel. Fizikális futballt játszanak, nehéz megbontani őket, de a célunk nem lehet más, mint a győzelem – szögezte le a középpályás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában