Férfi kézilabda, olimpiai selejtező

2024.03.16. 21:31

Norvégiától kikapott, de Portugália ellen még szerezhet kvótát a magyar válogatott – VIDEÓ

A magyar férfi kézilabda-válogatott 29–25-ös vereséget szenvedett Norvégiától az olimpiai selejtezőtorna második fordulójában Tatabányán.

Becsei Dávid

Bodó Richárd három gólt lőtt Norvégia ellen.

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Tunézia ellen a szegedi Bodó Richárdot választották meg a mérkőzés legjobbjának csütörtökön este, ma pedig a kapus Bartucz Lászlót, aki tizenkét védést mutatott be Mikler Rolandot váltva. A magyar válogatott egy alkalommal sem vezetett Norvégia ellen, az északiak magabiztosan gyűjtötték be az újabb két pontot.

A meccs legeredményesebb játékosa a norvég irányító Gröndahl volt nyolc góllal, míg a korábbi szegedi balszélső, Alexander Blonz hétszer talált be. Magyar oldalon Bóka, Fazekas, Bodó és Imre Bence is három gólt lőtt.

A mai másik csoportmeccsen Portugália 37–29-re győzte Tunéziát. Magyarország csak abban az esetben lehet ott a párizsi olimpián, ha a vasárnap 21 órakor találkozó utolsó mérkőzésen legyőzi Portugáliát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában