Ma dupla meccs a Tiszavirág Sportuszodában

2024.03.02. 06:00

Szeged–Szentes rangadót rendeznek a női vízilabda OB I.-ben

Azonos pontszámmal érkeznek a mérkőzésre, így kiemelt fontossággal bír a Csongrád-Csanád vármegyei rangadó a női vízilabda OB I. 11. fordulójában. A Tiszavirág Sportuszodában ma 15 órától a Valdor Szentes lesz a Zue.hu Szegedi VE vendége.

Becsei Dávid

Küzdelmes mérkőzés lesz.

Fotó: Török János

Mindkét csapat hat-hat pontot gyűjtött az eddigi nyolc bajnoki mérkőzésén, de mivel az őszi találkozót a Szentes nyerte otthon 7–5-re, így a Kurca-partiak állnak a tabella hetedik helyén, a Szeged a nyolcadik.

– Hosszabb kihagyás után végre ismét játszunk. Egy igazi rangadó jön számunkra, amelyre itthon három mérkőzéssel készültünk a Duna-ligában az előző hétvégén. Edzésekből sem volt hiány, mindenki 100%-os, készen állunk a mérkőzésre, amelyet meg szeretnénk nyerni – nyilatkozta a Szentesi VK közösségi oldalán Korom Réka, aki korábban magára húzta a szegediek sapkáját is.

Korom Réka szerint a szentesi lányok készen állnak a bajnoki rangadóra.
Fotó: Vidovics Ferenc

Kiélezett mérkőzésre számít a Zue.hu Szegedi VE vezetőedzője. Szabó Tamás elmondta a klub videójában, hogy igyekeztek minél többet gyakorolni a vármegyei rangadóra.

– Szeretném, ha mindenki úgy jönne ki a medencéből, hogy mindent kiadott magából. Amennyiben ez sikerül, akkor az eredménytől függetlenül elégedett leszek. Ismeri egymást a két csapat, így nehéz meglepni a másikat, hiszen rendszeresen kétkapuzik egymással a két csapat – vélekedett Szabó.

Nem a vármegyei rangadó lesz az egyetlen vízilabda-bajnoki a Tiszavirágban ma, hiszen 17 órától a férfibajnokságban a címvédő Ferencvárost fogadja a Szegedi VE. A mérkőzés kapcsán Kiss Csaba vezetőedzővel készítettünk podcastot, amit ide kattintva hallgathat meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában