Másodszor nyertek a szegedi tartalékok a bajnokságban

2024.03.03. 18:37

Tavaszi négyes Cegléden

A labdarúgó NB III. tavaszi nyitányán a Szeged-Csanád GA II. Cegléden lépett pályára, és a két gólos félidei eredmény után 4–0-s győzelmet aratott.

Mádi József

Bilics Igor elégedett lehetett a szegedi fiatalok játékával.

Fotó: Gémes Sándor

Jól alakult a mérkőzés a szegedieknek, akik a 22. percben szabadrúgás után megpattanó labdából szerezték meg a vezetést. 

Az előny még a szünet előtt nőtt, ekkor megduplázódott a szegediek előnye, így megnyugtató előnyben vonulhattak pihenőre.

A 2–0-s vezetés a szünet utáni időszakra kellemesen hatott, és nem is kellett izgulni, a vendégek még két találattal növelték a különbséget.

A Szeged-Csanád GA II. ezzel a második sikerét aratta a bajnokságban, ezzel el is lépett az utolsó helyről – éppen a Cegléd kárára.  

Bilics Igor: – Sokat nem kell mondani egy ilyen eredmény után. Nagyon jó meccset játszottunk, voltak még helyzeteink, amelyeket értékesíthettünk volna. Örülök, hiszen  a nagy különbség mellett is végig fegyelmezettek voltunk, és nem hagytunk az ellenfélnek sok területet, hogy veszélyeztessen minket. Remélem, ez a játék és eredmény kellő lendületet és önbizalmat ad a csapatnak.

Cegléd–Szeged-Csanád GA II. 0–4 (0–2)
Labdarúgó NB III., Délkeleti csoport, 18. forduló. Cegléd, 200 néző. Vezette: Nyekita Benjámin (Kondákor Trisztán, Bán Kristóf).
Cegléd: Klemenc – Kuchta, Szalai Sz., Ledacs-Kiss B. (Csóri, 31.), Oldal, Takács Zs. (Elek, 73.), Légrádi, Ungureán, Barna M. (Ványi, 60.), Tóth R., Simon D. (Ledacs-Kis B., 73.). Vezetőedző: Schmidt Balázs.
Szeged-Csanád GA II.: Nagy Z – Sándor M., Berta M., Benyó (Milencovici, 70.), Lestyán, Maronyai (Bakó, 68.), Szabad (Nagy D., a szünetben), Vladul (Fábiánkovits, 64.), Dudás (Kapics A., 70.), Gyuga, Pataki Z. Vezetőedző: Bilics Igor.
Gólszerzők: Pataki (24., 60.), Sándor M. (45.), Fábiánkovits (68.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában