Női vízilabda OB I.

2024.04.01. 17:00

A Szentes a BVSC-től, a Szeged a III. kerülettől kapott ki

Nem sikerült meglepetést okozniuk a Csongrád-Csanád vármegyei vízilabdacsapatoknak a női OB I. 15. fordulójában. A Szentes a BVSC vendégeként szenvedett 17–11-es vereséget, míg a Szeged a III. kerületi TVE otthonában 13–8-ra kapott ki. Mindez azt jelenti, hogy a Valdor továbbra is hetedik, a Szeged pedig kilencedik a tabellán.

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Matajsz Márk, a Valdor Szentes vezetőedzője: – Gratulálok a BVSC megérdemelt sikeréhez. Nem mentegetőzés miatt mondom, de volt hiányzónk, akadt, aki betegségből jött vissza és csak kettőt edzett a héten. Az amúgy is vékony keretünkkel amíg bírtuk, tartottuk a lépést a BVSC-vel, utána viszont jöttek azok a hibák, amelyek nem férnek bele. Könnyű gólokat ajándékoztunk a BVSC-nek, rengeteg gólt kaptunk. Ugyanakkor lőttünk tizenegy gólt, ami jó. Elégedett vagyok a csapatommal. Visszatérő hibák jönnek elő, amiket egy ilyen jó csapat kihasznál. Remélem most már elkerülnek bennünket a sérülések és a betegségek.

Szabó Tamás, a Zue.hu Szegedi VE vezetőedzője: – Jól vízilabdázott a III. kerület, míg mi a mérkőzés elején beragadtunk. Rögtön az első két percben olyan mozgáshibákat követtünk el, amelyekre felhívtam a lányok figyelmét, hogy ne tegyék. Egy ilyen jó erőkből álló csapat ellen ez nem engedhető meg, ha bravúrra készülünk. Hamar nagy különbség alakult ki, de pozitív, hogy végig küzdöttünk. A jövőben többre lesz szükségünk, hogy a céljainkat elérjük.

Szerdán máris hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság, 19 órától a Szentes az Egert fogadja, míg 20 órától a Szeged a Ferencváros vendége lesz.

BVSC–Valdor Szentes 17–11 (3–2, 3–3, 5–2, 6–4)
MOL női vízilabda OB I., 15. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda. Vezette: Csanádi, Kendeházi.
BVSC: Kakas – Mészáros-Farkas 1, Kolárová 1, Urvári L., Kele 3, Fekete 1, Polák 2. Csere: Doroszlai V. (kapus), Koltay 1, Tóth R. 1, Dobos Cs. 1, Ármai 1, Tóth F. 2, Batizi 3. Vezetőedző: Stieber Mercedes.
Szentes: Füsti Molnár – Horváth Zs. 1, Hnatyszyn, Erdélyi, Horváth L. 1, Kövér-Kis 4, Boldizsár R. 3. Csere: Varga V. 1, Dobos J. 1, Bicskei, Korom, Bíró. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 6/4.
Ötméteresből: -, ill. 2/1.
Kipontozódott: Hnatyszyn.

III. kerületi TVE–Zue.hu Szegedi VE 13–8 (5–2, 3–2, 2–0, 3–4)
MOL női vízilabda OB I., 15. forduló. Budapest, III. kerületi TVE uszoda. Vezette: Varga M., Donauer.
III. kerületi TVE: Poor – Brezovszki 4, Keresztes 1, Török 1, Huszti 1, Rajna 2, Gyöngyössy. Csere: Gresó (kapus), Kiss 1, Ráski 1, Fodor, Zöld, Hajdú 2, Lakatos. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Szeged: Gyöngyösi – Szabó 1, Pap 3, Tátrai, Pádár 2, Botka, Bereczki. Csere: Tóth F. (kapus), Baksa 2, Bocskay, Torma, Gálicz, Miklós D., Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.
Gól – emberelőnyből: 9/4, ill. 5/1.
Ötméteresből: 2/2, ill. 3/3.
Kiállítva cserével: Ráski.
Kipontozódott: Kiss P., ill. Miklós D., Bereczki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában