Helyi sport

2024.04.17. 13:10

Az SZVSE nyerte váci súlylökő emlékversenyt

Megvédte a tavaly bajnoki címét a Szikora Gyula súlylökő emlékversenyen az SZVSE.

Delmagyar.hu

A szegediek voltak a legeredményesebb csapat Vácott.

Fotó: SZVSE Atlétika szakosztály

Tavaly is a legeredményesebb csapat lett a Vácott megrendezett Szikora Gyula súlylökő emlékversenyen az SZVSE csapata, most pedig a Nyíregyházával kellett megküzdenie ezért a címért. Szoros küzdelmet hozott az emlékverseny, amelyben végül az arany- és ezüstérmek száma döntött a szegediek javára.

Az U16-os, valamint az U18-as fiúk között egyaránt második lett Dobó Csanád, valamint Mihály Levente. Utóbbi korosztály lány mezőnyében Száraz Vanda Regina új egyéni csúccsal szerzett ezüstérmet.

Az U20-as fiúk között Dobó Zsombor szintén új egyéni rekorddal győzött, míg a hölgyeknél Szanda-Nagy Mirtill végzett első helyen új legjobb eredményével, mögötte pedig szintén az új egyéni csúcsot elérő Fehér Brigitta Szilvia lett a második.

Szintén megdöntötte saját eddigi csúcsát az U23-as férfiak között második helyen végzett Tóth Gergő, az U23-as hölgyeknél Péter-Szabó Sára nyert szezonbeli legjobbjával, míg Vizslár Gvendolin Anna egyéni rekordot döntve lett második.

Az abszolút női súlylökésben is kettős SZVSE-siker született, Beregszászi Renáta (új egyéni csúccsal) lett aranyérmes, Veiland Violetta pedig a második helyen végzett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában