Vasárnap ismét összejönnek a sikert elérők

2024.04.04. 14:19

Hokiünnep emlékekkel

Vasárnap 15 órától egymás közötti mérkőzéssel emlékeznek meg két komoly sikerről az egykori szegedi jégkorongosok a műjégpályán. Évforduló most nincs, jó barátság és sztori annál több lesz az eseményen.

Korábbi sikereikre emlékeznek majd a szegedi jégkorongosok.

Fotó: TVSC

Április 7-én ismét összejönnek azok a jégkorongosok, akik szegediként vagy ideérkezettként évekig Szegeden játszottak. Az eseménynek nincs meghatározott évfordulója, de emlékezhetünk, hogy 1996-ban az első osztályban bajnok Dunaferrt, Kercsó Árpád csapatát, a többek között Széliget, Ancsint, Ladányit, azaz válogatottakat felvonultató csapatot verte a Tisza-parti klub 700 néző előtt 4–3-ra. Ebből a győztes együttesből információink szerint megjelenik majd vasárnap Egyed Mátyás, Láng Csaba és Kalocsa László is.

Az összejövetelen emlékeznek majd a mintegy tíz évvel későbbi sikerre is, amikor az OB II.-ben Dunaújvárosban rendezett rájátszásában a Debrecent, a MAC-ot és a másik dunaújvárosi csapatot megelőzve lett bajnok a Kalocsa László vezette csapat. Ennek a keretnek a legtöbb játékosa is jelen lesz, hiszen sok évig együtt játszottak. 

Ez tehát egy baráti összejövetel lesz az egykori játékosoknak, akik közül még most is többen aktívak játékosként, edzőként, játékvezetőként. 

A szervezők, így Lippai László, Bánáti Antal és Kalocsa László bíznak abban, hogy jól érzik majd magunkat a korábbi játékosok a barátságos meccsen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában