A budapesti gálán a második menetben véget ért a WBO global címmeccs

2024.05.24. 20:44

Kis Máté: megvan a negyedik bajnoki öv

Budapesten a Vasas Jégcsarnokban rendezett újabb profi ökölvívó gálát a New School Promotion, és az eseményen a szegedi Kis Máté a WBO nagyközépsúlyú global bajnoki övéért rendezett meccsen a bosnyák Stegic ellen a második menetben technikai kiütéssel nyert.

Mádi József

Kis Máté megszerezte az újabb bajnoki övét.

Fotó: New School Promotion

Tíz menetes összecsapás várt volna a szegedi Kis Mátéra a New School Promotion budapesti gáláján. A bosznia-hercegovinai Zseljko Stegic már az első menetben ideges lett, amikor egy vélt időn túli ütés miatt reklamált, miközben a bíró folyamatosan éppen őt figyelmeztette.

Kis Máté higgadtan bokszolt, Stegic viszont a második menetben a második intés után feladta a mérkőzést, így a szegedi a negyedik bajnoki övét szerezte meg. Mondhatjuk, hogy a bosnyák idegrendszere felmondta a szolgálatot, ezt pedig Kis köszönte szépen, és meglephette az éppen négy éves kislányát az övvel, amelyet Kovács István amatőr olimpiai bajnok, a meccs supervisora adott át neki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában