Nem bírt Szoboszlai nevelőklubja az U19-esekkel

2024.05.14. 16:58

Te jó ég! Fordítás 0–2-ről

A Szeged-Csanád GA utánpótlás csapatai közül igazi bravúrt hajtott végre az U17-es alakulat 0–2-ről fordítva nyert 3–2-re az UDSE ellen, az U19 pedig nem kapott ki a Főnix Gold, Szoboszlai Dominik nevelőklubja otthonában.

Jogos az U17-esek öröme: hatalmasat fordítottak.

Fotó: Szeged-Csanád GA

MLSZ országos U19, alap, 21. forduló:
Főnix Gold–Szeged-Csanád GA 1–1 (1–0)
Szeged-Csanád GA: Balogh Cs. – Gera, Burai, Budai (Szekeres Á., 85.), Tóth D. (Mihálffy G., 61.), Nógrádi, Sarr (Nagy Cs., 61.), Milencovici, Pap, Mikó, Léwang. Vezetőedző: Makra Zsolt.
Gólszerzők: Viniczai (8.) ill. Budai (50.).
Makra Zsolt: – A mérkőzés elején egy nagy bedobás utáni szituációnál nem koncentráltunk eléggé, így hátrányba kerültünk. Nagy energiát fektettünk abba, hogy egyenlítsünk, amely meg is történt, de sajnos fordítani már nem sikerült. Fontos pontot szereztünk, az utolsó forduló dönt a dobogós helyezésekről.

MLSZ országos U17, alap, 21. forduló:
Szeged-Csanád GA–UDSE 3–2 (1–2)
Szeged-Csanád GA: Bartók – Molnár (Denucz, 77.), Lukácsi, Lőrincz B., Gáti, Lőrincz L., Tóth N. (Szabó Á., 83.), Mádi Sz. (Krizsán, 83.), Pohner (Bezzeg, 62.), Kis Cs. (Sümeghy Á., 62.), Csikós. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Pohner (30., 61.), Lukácsi (57.) ill. Papp (11., 13.).
Podonyi Norbert: – Nagyon kellemetlen ellenféllel találkoztunk, amely speciális felállási formában, a direkt futballt előtérbe helyezve játszott. Kellett huszonöt perc, hogy felvegyük ezt a ritmust és alkalmazkodjunk. Erre reagálva hatalmas küzdés árán 0–2-ről teljesen megérdemelten megfordítottuk meg a mérkőzést. Nagy gratuláció jár az egész keretnek ezért a győzelemért! Szeretnénk az utolsó mérkőzésünkön is minden tekintetben jól szerepelni.

MLSZ országos U14 Alap Kelet 24. forduló
UTE–Szeged-Csanád GA 3–2 (1–0)
Szeged-Csanád GA: Németh Á. (Fogas, 56.) – Dóczi-Maróti, Nagygyörgy, Tóth-Sági, Lengyel, Varga, Balog, Tóth R., Sinkó (Tóbiás, 52.), Gáti (Bakos, 64.), Takács. Vezetőedző: Hacker Bence.
Gólszerzők: Szalina (9.), Sztojka (42.), Koltai (47.) ill. Balog (54., 72.).
Hacker Bence: – Klasszikus gyerekfocit láttunk, mindkét csapatnak sok helyzete volt, az ellenfél eggyel többet rúgott be belőlük. Tetszett a játékunk és az kimondottan, hogy 3–0-ról visszajöttünk a meccsbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában