Helyi sport

2016.02.26. 12:22

Apa-fia döntő is volt a Vidux amatőr fallabdakörversenyen

Az újoncokról is szólt az ötödik forduló a szegedi Vidux amatőr fallabdakörversenyen, amelyre harminc nevezés érkezett, többek között Békéscsabáról, Kecskemétről, Kiskunfélegyházáról és Temesvárról.

delmagyar.hu

A nőknél szoros küzdelem alakult ki körmérkőzéses formában, amiből a temesvári Ramona Paraianu került ki győztesen, aki 3:2-re verte az újoncként második Fábián Mónikát. A bronzérem egy másik újonc, Bali Cintia nyakába került, Németh Nikolett negyedik lett.

A férfi B kategória is hozott meglepetéseket, a legjobb négy közé két juniorkorú versenyző került. Harmath Eszter a döntőig jutott, ahol 2:0-ról veszített Csontos Ottóval szemben. A bronzmérkőzésen a sérüléséből visszatérő Hadar Attila diadalmaskodott Sárkány László ellen.

A férfi A kategóriában az idény legerősebb mezőnye jött össze, a legjobb négy közé a négy legerősebb játékos került. Az elődöntőkben Takács Zoltán 3:0-ra verte Lalia Gábort, Takács Benedek pedig 3:2-re múlta felül Marcel Rasadeant. A döntő családi csatát hozott, amelyben Takács Zoltán legyőzte fiát, Benedeket, míg a bronzmeccsen Rasadean nyert. A következő fordulót március 19-én, szombaton rendezik egy farsangi bulival összekötve.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában