Helyi sport

2016.02.17. 14:30

Élmezőnyben a Vidux Tisza Squash SE utánpótláskorú fallabdásai

A hétvégén rendezték a junior fallabda országos bajnokságot a budapesti Gold Centerben, ahol a szegedi Vidux Tisza Squash SE-t három versenyző képviselte, és mindhárman korosztályuk élmezőnyében végeztek.

delmagyar.hu

Harmath Eszter az U15-ös lányoknál a legjobb négy közé jutott, majd az elődöntőben, egy szoros mérkőzésen kikapott a junior világranglistán 12. helyen álló későbbi győztestől. A bronzmérkőzésen sem nyert, így a negyedik helyet szerezte meg. Ezzel az eredménnyel bekerült a májusi Európa-bajnokságra utazó csapat bő keretébe – a válogatót később tartják.


Ugyanebben a cipőben jár Takács Benedek az U15-ös fiúknál, aki magabiztos játékkal jutott a legjobb négy közé, ám az elődöntőt elbukta. Ő a bronzmeccsen javított, taktikus játékkal nyert. Az U13-as fiúknál Sárkány László az ötödik helyet szerezte meg – olyanokat győzött le, akik sokkal régebb óta játszanak nála, hiszen ő még csak egy éve űzi ezt a sportot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában