Helyi sport

2007.05.24. 16:19

Megkezdődött a teke csapat-világbajnokság

Megkezdődött a szlovákiai Kassán a férfi teke csapat-világbajnokság. Az öt Ferroép-Szeged-játékost (Kakuk Levente, Kiss Norbert, Karsai László, Kovács Gábor, Zapletán Zsombor) a soraiban tudó magyar válogatott a nyolc közé jutásért Svédország ellen lépett pályára.

Megkezdődött a szlovákiai Kassán a férfi teke csapat-világbajnokság. Az öt Ferroép-Szeged-játékost (Kakuk Levente, [namelink name="Kiss Norbert"], [namelink name="Karsai László"], [namelink name="Kovács Gábor"], Zapletán Zsombor) a soraiban tudó magyar válogatott a nyolc közé jutásért Svédország ellen lépett pályára. A mieinknél Kakuk és Kiss kezdett, majd jött Karsai és az Olaszországban légióskodó Hergéth Zoltán, a sort pedig a zalaegerszegi [namelink name="Farkas Sándor"] – majd helyette állt be hatvan dobás után Zapletán – és Kovács zárta. A magyar válogatott esélyt sem hagyott ellenfelének, hiszen majdnem ötszáz(!) fa különbséggel 8:0-ra verte a skandinávokat. A folytatásban, már a legjobb nyolc között a lengyelek következnek.

Eredmény

A férfi csapat-vb nyolcaddöntőjében: Magyarország–Svédország 8:0 (3765–3276). Pontszerzők: Kakuk 656, Kiss N. 601, Karsai L. 610, Hergéth 622, Farkas (318), majd Zapletán (311) 629, Kovács G. 647 fával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában