Tragikus baleset a 47-es úton

Kishomok - Életét vesztette az a férfi, aki autójával a 47-es főúton egy épületnek csapódott. Szeged és Hódmezővásárhely között az érintett útszakaszon félpályás útzár volt - közölte a rendőrség hétfő hajnalban.

Delmagyar.hu

A helyszínen meghalt az a 19 éves fiatalember, aki a 47-es számú főúton Hódmezővásárhely közelében ütközött egy használaton kívüli bolt oldalfalának hétfőn hajnalban.

A fiatalember Mazdájával Vásárhely felé tartott, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette uralmát a járműve felett, nekiütközött az útpadkának és a szalagkorlátnak, majd a régi öreg-kishomoki bolt falának csapódott. A vágolyépület fala az ütközés következtében ledőlt, az autó pedig kigyulladt. A lángokat egy menetrend szerinti autóbusz sofőrje oltotta el.

Tragikus baleset a 47-es úton. Fotó: MTI (galéria)


A helyszínre érkező tűzoltók csak megfeszített munkával tudták kiszabadítani a roncsokból a sofőrt, akinek az életét a mentők már nem tudták megmenteni.

A baleset körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!