Elütötték, megverték a motorost, mert megelőzte őket

Hódmezővásárhely, Szentes – Nem bírták "feldolgozni a traumát", Szentesen kapták el őket.

Delmagyar.hu

Egy segédmotoros-kerékpáros férfi hívta a rendőrséget kedden, és bejelentette, hogy bántalmazták Hódmezővásárhelyen a Madách és a Zrínyi utca kereszteződésében. A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy a Madách utcán megelőzött egy személyautót, majd az utca végén a STOP-táblánál megállt. Ekkor az autós hátulról nekihajtott. Szóváltást követően két férfi szállt ki a kocsiból, akik többször megütötték és megrúgták a motorost, majd elmenekültek.

Elütötték, megverték a motorost, mert megelőzte őket. Fotó: CSMRFK (galéria)

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül kiderítették a két támadó személyazonosságát, akiket a főkapitányság speciális támogató egységének közreműködésével szentesi otthonukból elő is állítottak.
F. István 53 éves szentesi férfi és 24 éves fia, F. Dávid ellen közúti veszélyeztetés bűntette és garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!