Kamionnak ütközött a Zastava - meghalt a kórházban a földeáki nő

Hódmezővásárhely – A Földeáki úton Hódmezővásárhelytől körülbelül öt kilométerre személygépkocsi és kamion ütközött.

Delmagyar.hu

03.11. 10.00 - Elhunyt a kórházban a Földeáki úti baleset sérültje - tudtuk meg Szenti Szabolcstól, a rendőrség sajtóügyeletesétől.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves földeáki nő Szikáncs felől Hódmezővásárhely felé haladt személyautójával 2014. március 10-én. A várostól körülbelül 5 kilométerre eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy kamionnal. A mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A fiatal nő az egészségügyi intézményben elhunyt.

A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

13:55 Feloldották a rendőrök a teljes útzárat, fél pályán megindult a forgalom.

Életveszélyesen megsérült az a fiatal földeáki nő, aki hétfőn autójával Szikáncs felől Vásárhely felé tartva frontálisan ütközött egy kamionnal. A Zastava sofőrje eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és a várostól mintegy 5 kilométerre ütközött a MAN típusú tehergépjárművel. Az autó vezetőjét a vásárhelyi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsból. A balesetben a tehergépjármű bebicskázott, a vasúti síneken állt meg. A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útzárat rendelt el, a forgalom Makó és Maroslele között haladt.

Kamionnak ütközött a Zastava. Fotó: Török Anita/MTI (képgaléria)

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

* * *

Rendőrségi információk szerint egy személygépkocsi Szikáncs felől Hódmezővásárhely felé haladt. A jármű sofőrje, egy fiatal nő, eddig tisztázatlan okok miatt áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy kamionnal.

Korábban írtuk:

A személyautó sofőrje életveszélyesen sérült. A kamion bebicskázott, a jármű egy része elfoglalja a vasúti pályát. Kerülni a Maroslelei út felé lehet, a rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!