Vakáció előtt a biztonságról

Hódmezővásárhely - Vigyázzatok, figyeljetek magatokra és egymásra, a vizet is tisztelni kell, így kevesebb baleset, tragédia következhet be – mondta köszöntőjében tegnap Lukács János dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány Vásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Imre Péter

Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Idén a vásárhelyi kapitányság szervezte a hatodik Víz-partit. A
szünidőindító juniális célja, hogy vakáció előtt felhívja a fiatalok figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre, és felkészítse őket a megelőzésre. Az eseményen a Szent István és a Liszt Ferenc általános iskola diákjai vettek részt, összesen 150-en. Tesztelték tudásukat, felkészültségüket a kerékpáros ügyességi pályán, elsősegélynyújtásban, a vagyonvédelemről és a drogprevencióról tájékozódtak.

[namelink name="Rádi Norbert"] alezredes, városi rendőrkapitány elmondta: 2010-hez viszonyítva a gyerekek és fiatalkorúak ellen elkövetett bűncselekmények száma 30, míg az általuk elkövetettek 40 százalékkal csökkentek, az ilyen rendezvényeknek is köszönhetően.

Vakáció előtt a biztonságról. Fotó: Imre Péter (galéria)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!