Megújult a Jókai utca Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Az Új Széchenyi Tervnek köszönhetően, 320 millió forintos támogatással a Jókai utca közel 1,8 kilométeres, a Szántó Kovács János utca és a Mártélyi út közötti szakasza újult meg.

Munkatársunktól

A projektgazda a Magyar Közút Nonprofit Zrt. volt. A beruházás tartalmazta a burkolat megerősítését két rétegben, 2300 négyzetméteren útalapcserét, az útpadkát 1-1 méter szélességben mindkét oldalon megerősítették.

[namelink name="Almási István"], Vásárhely polgármestere a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta: utakra és kerékpárutakra az elmúlt években, saját forrásból mintegy 2 milliárd forintot költött a város. [namelink name="Tasó László"], a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára a Jókai utca megújítása mellett szólt a 47-es főút északi elkerülőjéről – Kishomoktól az ATEV-ig –, amelynek munkálatai ősszel megkezdődnek. A város és a térség közlekedésében jelentős változást hozó beruházás költségvetése 26,5 milliárd forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!